Aamupalalla kaksi täysjyväleipäpalaa, margista, kalkkunaa, salaattia ja kurkkua päällä. Kaksi juustosiivua muuten vaan ja kahvia, paljon kahvia, maidolla.

Tällä viikolla pyöräilin kouluun yhtenä päivänä, melko suoritus tälläiseltä pullerolta. 20km yhteensä, vähä peppua jumitti parin päivän päästä siitä. Mutta sulais toi takatalvi, niin siinä olis sellainen laji jota vois jatkaa. Ja uintia, jos ensi viikolla sitä vaikka? Painon putoamisesta en tiedä, en oo mittaillu, mutta ihan oman hyvän olon takia ja pään tasapainon vuoksi.

Syömisiä olisi kyllä syytä vahtia, ollu nyt pari vkoa sellainen kova janontunne lähes jatkuvasti.. Miettiny että johtuisko sokereista, mulla kyllä olisi kaikki edellytykset saada diabetes, on ylipainoa ja sukurasitetta. Verikokeeseen pitäis kai uskaltautua.

Ehkä se tästä pikkuhiljaa, ihme että noinkin paljon saanu vahdattua ja liikuttua. On meinaan tosi nihkeän tuntuinen vaihe elämässä, paskaa taas vähä joka suunnalta ja moni asia vaan nyrsii järkyttävän paljon. Yleensä silloin vaan jää kaikki omaan hyvinvointiin liittyvä.